O nama

O nama2019-01-02T15:10:08+00:00

Terapeut Vesna Smrček Knez mr.ph.

„Zdravlje je stanje potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti“. To je definicija zdravlja prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, koju je Vesna naučila još u srednjoj medicinskoj školi. Već tada je znala da će njena profesija biti u službi očuvanja zdravlja kao najvećem bogatstvu čovjeka. Zato je i upisala Farmaceutsko-biokemijski fakultet u Zagrebu sa željom da pomogne ljudima, da pronađu pravi lijek koji će im pomoći da očuvaju i vrate svoje zdravlje.

Terapeut Vesna Smrček Knez mr.ph

Po stjecanju diplome 1996. godine, radila je kao mr. farmacije u ljekarnama ali i kao predstavnik farmaceutskih kuća na terenu. Najveće zadovoljstvo joj je predstavljao kontakt sa ljudima i davanje savjeta koji su se odnosili na mogućnosti očuvanja zdravlja. Vremenom je shvatila da alopatski lijekovi djeluju u najvećem broju samo na simptome, ublažavaju posljedice a uzroci bolesti ostaju skriveni i potpuno netaknuti. Tražila je način kako to promijeniti i kako izbjeći sva ona neželjena djelovanja i nuspojave lijekova. Tako je otkrila svijet homeopatije.

Završila je studij Klasične homeopatije 2013. god. kod profesora George Vithoulkas-a sa 600 sati teorije i 150 sati kliničke prakse. Studirajući homeopatiju saznala je da je ljudski organizam gotovo savršen i da on može sam potaknuti regeneraciju svakog svog organa i sustava organa, ako mu to omogućimo, odnosno ako stvorimo uvjete i ne blokiramo ga različitim utjecajima izvana ali i iznutra. Upravo homeopatski preparati su ti koji pomažu našem tijelu da usmjeri energiju u pravom smjeru i potaknu regeneraciju tijela i uspostave ravnotežu na fizičkom, psihičkom i emocionalnom nivou zdravlja. Pri tome nema nikakvih neželjenih djelovanja, nema štetnih nuspojava. Ovo je način da se čovjek tretira kao cjelina duše i tijela.

U životu ništa nije slučajno. Kada odškrinete jedna vrata, sljedeća se otvaraju sama. Tako su se Vesni otvorila vrata biorezonantne medicine. Kupila je aparat „Bicom optima 2000“, vodećeg njemačkog proizvođača Regumed GMBH koji već 30 godina razvija biorezonantnu tehnologiju i uspješno tretira diljem Europe. Obuku je započela u Sloveniji i Hrvatskoj na organiziranim stručnim skupovima. Učenje je proces koji se ne završava, tako da i dalje kontinuirano prati sva nova dostignuća. Vesna je otvorila ordinaciju u Markuševcu u obiteljskoj kući gdje svakodnevno prima klijente.

   Kontakt

Cebior, obrt za nutricionističko savjetovanje, vl.Vesna Smrček knez

Ivlje 44, 10040 Zagreb

OIB: 59509723422

E: vesna.smrcekknez@gmail.com

T: 091 2363 198

  Usluge

  Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00
Subota 8:00 – 16:00
Nedjelja Ne radimo

  Gdje se nalazimo?

   Kako radi Biorezonanca?

Naši klijenti o nama

Poštovana gospođo Smrček Knez,
Nakon pretrage po internetu u potrazi za kvalitetnim terapeutom biorezonancijom naišla sam na Vaše kontakt podatke. Kao tinejdžerici, ovi tretmani su mi jako pomogli protiv neurodermatitisa. Kod Vas to radimo zajedno s čišćenjem crijeva i tako mi je drago da se moja koža potpuno oporavila. Nakon dva tjedna već sam vidjela poboljšanje i sada, nakon dobrih 2 mjeseca, potpuno sam bez simptoma. Još uvijek moram uzimati crijevne bakterije nekoliko mjeseci, ali sam sretna i zahvalna što mi je koža tako sjajna!
Puno vam hvala!

Ana Babić

Draga Vesna,
U dječjem vrtiću čula sam od jedne odgajateljice da ste pomogli njezinoj djeci sa streptokoknom infekcijom grla. Budući da su se i moja djeca više puta razboljela i nismo mogli izaći iz spirale antibiotika, također sam vas posjetila. Do tada se nisam nikad susrela s takvom terapijom i naziv “ biorezonantna terapija“ mi nije ništa govorio, te sam bila malo skeptična na početku liječenja. Skepticizam je nestao jer su moja djeca već 9 mjeseci (!) bez ijedne infekcije i to me čini vrlo sretnom.
Hvala vam iz srca, sastanci s vama su blaženstvo.
Mnogo toplih pozdrava,

Martina Gabrić

Draga gospođo Smrček Knez,
Kod Vas u tretmanu sam već preko godinu dana, čak je i moj suprug sada redovito kod vas. Vi ste naša prva kontaktna osoba u slučaju bolesti i uvijek smo se kod Vas najbolje savjetovali i terapirali. Ostajemo vam vjerni!
Srdačan pozdrav

Jelena Buzov

Kako vam možemo pomoći?

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite telefonom.