Biorezonanca

Biorezonanca2019-02-07T12:56:47+00:00

Biorezonancijska metoda

Biorezonancija pomaže našem organizmu da se vrati u stanje ravnoteže na nivou stanice, te svi naši organi počinju funkcionirati optimalno, što dovodi do ravnoteže organizma, a time i do zdravlja.

Biorezonanca vrlo je sofisticiran i precizan dijagnostički i terapijski postupak u komplementarnoj medicini. Nakon puno godina istraživanja u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća definitivno je znanstveno dokazano da sve žive organizme okružuje kompleksno elekromagnetsko polje. Došlo se do spoznaje da žive stanice emitiraju sitne količine svjetlosti tzv. biofotone koji potječu iz DNA molekule u jezgri stanice. Biofotoni su odgovorni za izazivanje biokemijskih procesa u stanici.

Djelujte na uzroke, a ne na posljedice

U našoj ordinaciji možemo Vam ponuditi osnovni pregled stanja organizma u koji je uključeno testiranje na 5 najčešćih alergena (mlijeko, jaja, pšenica, šećer, kućna prašina), zatim testiranje na candidu.  Detoksikacijske i deblokadne programe, uklanjanje geopatoloških zračenja, elektrosmoga i dr. Pregled po meridijanima, pomoću kojega testiramo rad pojedinih organa, posebno organa za izlučivanje (bubrezi, jetra, mjehur). Terapiranje akutnih infekcija kao i sportskih ozljeda. Također djelujemo na mnogobrojne autoimune bolesti kao što su alergije, hormonalni i gastrointestinalni poremećaji, reumatske bolesti. Testiramo i po potrebi terapiramo opterećenja organizma na kemikalije, pesticide, teške metale, cjepiva. Potpomažemo rad organa terapijom kao i homeopatskim preparatima i vitaminima.

Sve što je ponuđeno nama ljudima, može se primijeniti i na naše drage kućne ljubimce, koji uz nas oboljevaju i imaju slične probleme kao i njihovi vlasnici. Zato nudimo i usluge za naše male prijatelje.

Rezervirajte svoj termin i posjetite nas u Markuševcu, Zagreb

   Kontakt

Cebior, obrt za nutricionističko savjetovanje, vl.Vesna Smrček knez

Ivlje 44, 10040 Zagreb

OIB: 59509723422

E: vesna.smrcekknez@gmail.com

T: 091 2363 198

  Usluge

  Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00
Subota 8:00 – 16:00
Nedjelja Ne radimo

  Gdje se nalazimo?

   Kako radi Biorezonanca?

Naši klijenti o nama

Poštovana gospođo Smrček Knez,
Nakon pretrage po internetu u potrazi za kvalitetnim terapeutom biorezonancijom naišla sam na Vaše kontakt podatke. Kao tinejdžerici, ovi tretmani su mi jako pomogli protiv neurodermatitisa. Kod Vas to radimo zajedno s čišćenjem crijeva i tako mi je drago da se moja koža potpuno oporavila. Nakon dva tjedna već sam vidjela poboljšanje i sada, nakon dobrih 2 mjeseca, potpuno sam bez simptoma. Još uvijek moram uzimati crijevne bakterije nekoliko mjeseci, ali sam sretna i zahvalna što mi je koža tako sjajna!
Puno vam hvala!

Ana Babić

Draga Vesna,
U dječjem vrtiću čula sam od jedne odgajateljice da ste pomogli njezinoj djeci sa streptokoknom infekcijom grla. Budući da su se i moja djeca više puta razboljela i nismo mogli izaći iz spirale antibiotika, također sam vas posjetila. Do tada se nisam nikad susrela s takvom terapijom i naziv “ biorezonantna terapija“ mi nije ništa govorio, te sam bila malo skeptična na početku liječenja. Skepticizam je nestao jer su moja djeca već 9 mjeseci (!) bez ijedne infekcije i to me čini vrlo sretnom.
Hvala vam iz srca, sastanci s vama su blaženstvo.
Mnogo toplih pozdrava,

Martina Gabrić

Draga gospođo Smrček Knez,
Kod Vas u tretmanu sam već preko godinu dana, čak je i moj suprug sada redovito kod vas. Vi ste naša prva kontaktna osoba u slučaju bolesti i uvijek smo se kod Vas najbolje savjetovali i terapirali. Ostajemo vam vjerni!
Srdačan pozdrav

Jelena Buzov

Kako vam možemo pomoći?

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite telefonom.