Kućni ljubimci

Kućni ljubimci2019-01-02T15:04:34+00:00

Kućni ljubimci

Biorezonantnom terapijom možete vratiti harmoniju u tijelu životinje, čak i prije nego nastupe problemi.  Alergije na hranu, detoksikacija jetre, kožne bolesti, reakcija na cijepljenje i druge poteškoće. Neka i Vaši kućni ljubimci budu zdravi, kao i Vi. 

Dijagnoza

Posebnim, bezbolnim postupkom ispitivanja terapeut utvrđuje postoji li neki štetni utjecaj na organizam životinje, jesu li određeni organi oslabljeni ili su zatrovani nekom supstancom koja negativno utječe na tijelo životinje. Poremećaj se može otkriti i prije nego se pojave prvi simptomi bolesti.

Terapija

Tretman je individualan i ovisi o otkrivenim štetnim utjecajima i funkcionalnom stanju organizma. Tretman obično traje između 5 i 20 minuta (ovisno  o dijagnozi). Terapija je potpuno bezbolna. Broj tretmana ovisi o brojnim čimbenicima.

Zdravstveni problemi kućnih ljubimaca koji se uspješno rješavaju biorezonancom su:

  • alergije
  • bolesti probavnog trakta
  • urinarni problemi
  • bolesti dišnih organa
  • akutne infekcije i dr.

   Kontakt

Cebior, obrt za nutricionističko savjetovanje, vl.Vesna Smrček knez

Ivlje 44, 10040 Zagreb

OIB: 59509723422

E: vesna.smrcekknez@gmail.com

T: 091 2363 198

  Usluge

  Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00
Subota 8:00 – 16:00
Nedjelja Ne radimo

  Gdje se nalazimo?

   Kako radi Biorezonanca?

Naši klijenti o nama

Poštovana gospođo Smrček Knez,
Nakon pretrage po internetu u potrazi za kvalitetnim terapeutom biorezonancijom naišla sam na Vaše kontakt podatke. Kao tinejdžerici, ovi tretmani su mi jako pomogli protiv neurodermatitisa. Kod Vas to radimo zajedno s čišćenjem crijeva i tako mi je drago da se moja koža potpuno oporavila. Nakon dva tjedna već sam vidjela poboljšanje i sada, nakon dobrih 2 mjeseca, potpuno sam bez simptoma. Još uvijek moram uzimati crijevne bakterije nekoliko mjeseci, ali sam sretna i zahvalna što mi je koža tako sjajna!
Puno vam hvala!

Ana Babić

Draga Vesna,
U dječjem vrtiću čula sam od jedne odgajateljice da ste pomogli njezinoj djeci sa streptokoknom infekcijom grla. Budući da su se i moja djeca više puta razboljela i nismo mogli izaći iz spirale antibiotika, također sam vas posjetila. Do tada se nisam nikad susrela s takvom terapijom i naziv “ biorezonantna terapija“ mi nije ništa govorio, te sam bila malo skeptična na početku liječenja. Skepticizam je nestao jer su moja djeca već 9 mjeseci (!) bez ijedne infekcije i to me čini vrlo sretnom.
Hvala vam iz srca, sastanci s vama su blaženstvo.
Mnogo toplih pozdrava,

Martina Gabrić

Draga gospođo Smrček Knez,
Kod Vas u tretmanu sam već preko godinu dana, čak je i moj suprug sada redovito kod vas. Vi ste naša prva kontaktna osoba u slučaju bolesti i uvijek smo se kod Vas najbolje savjetovali i terapirali. Ostajemo vam vjerni!
Srdačan pozdrav

Jelena Buzov

Kako vam možemo pomoći?

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite telefonom.