Kožne bolesti – dermatitisi, ekcemi, psorijaza

Kožne bolesti – dermatitisi, ekcemi, psorijaza2019-02-07T13:05:25+00:00

Kožne bolesti – dermatitisi, ekcemi, psorijaza

Bolesti kože, osobito ako utječu na lice ilidruge vidljive dijelove tijela alergijski je simptom, koji se često subjektivno smatra posebno neugodnim. Poremećaj se ne može sakriti od drugih ljudi, a strah od moguće zaraze može dovesti da se neki bolesnici povuku iz društvenog života. Alergijski inducirani osipi mogu djelovati samo na malim dijelovima tijela ili se šire po cijelom tijelu. Simptomi se kreću u intenzitetu od slabog crvenila kože kroz ljuskavost do ekcema i ulceracija, a gotovo uvijek su povezani sa svrbežom različite težine. Grebanje pruža kratkotrajno olakšanje, ali obično dovodi do pogoršanja zbog dodatnih infekcija. U klasičnoj medicini razlikujemo akutne i kronične erupcije kože, ekcema i neurodermitisa. Liječenje je obično akutno. Uzrok je obično nepoznat. Kortizonske masti trenutno pomažu, ali to je kratkotrajno i samo kad se primjenjuje. Brojni alternativni terapeuti s dugogodišnjim iskustvom u ovom području otkrili su poveznice alergije na kravlje mlijeko i/ili pšenicu sa crijevnom mikozom i da igraju značajnu ulogu kod kroničnih ekcema i neurodermitisa. Otkrivena je poveznica između pojedinih bakterija tj. opterećenje s njima i pojava ekcema i neurodermitisa. Mnogi slučajevi su uspješno tretirani biorezonantnom terapijom.

   Kontakt

Cebior, obrt za nutricionističko savjetovanje, vl.Vesna Smrček knez

Ivlje 44, 10040 Zagreb

OIB: 59509723422

E: vesna.smrcekknez@gmail.com

T: 091 2363 198

  Usluge

  Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00
Subota 8:00 – 16:00
Nedjelja Ne radimo

  Gdje se nalazimo?

   Kako radi Biorezonanca?

Naši klijenti o nama

Poštovana gospođo Smrček Knez,
Nakon pretrage po internetu u potrazi za kvalitetnim terapeutom biorezonancijom naišla sam na Vaše kontakt podatke. Kao tinejdžerici, ovi tretmani su mi jako pomogli protiv neurodermatitisa. Kod Vas to radimo zajedno s čišćenjem crijeva i tako mi je drago da se moja koža potpuno oporavila. Nakon dva tjedna već sam vidjela poboljšanje i sada, nakon dobrih 2 mjeseca, potpuno sam bez simptoma. Još uvijek moram uzimati crijevne bakterije nekoliko mjeseci, ali sam sretna i zahvalna što mi je koža tako sjajna!
Puno vam hvala!

Ana Babić

Draga Vesna,
U dječjem vrtiću čula sam od jedne odgajateljice da ste pomogli njezinoj djeci sa streptokoknom infekcijom grla. Budući da su se i moja djeca više puta razboljela i nismo mogli izaći iz spirale antibiotika, također sam vas posjetila. Do tada se nisam nikad susrela s takvom terapijom i naziv “ biorezonantna terapija“ mi nije ništa govorio, te sam bila malo skeptična na početku liječenja. Skepticizam je nestao jer su moja djeca već 9 mjeseci (!) bez ijedne infekcije i to me čini vrlo sretnom.
Hvala vam iz srca, sastanci s vama su blaženstvo.
Mnogo toplih pozdrava,

Martina Gabrić

Draga gospođo Smrček Knez,
Kod Vas u tretmanu sam već preko godinu dana, čak je i moj suprug sada redovito kod vas. Vi ste naša prva kontaktna osoba u slučaju bolesti i uvijek smo se kod Vas najbolje savjetovali i terapirali. Ostajemo vam vjerni!
Srdačan pozdrav

Jelena Buzov

Kako vam možemo pomoći?

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite telefonom.