Gljivične i bakterijske infekcije

Gljivične i bakterijske infekcije2019-02-25T18:28:47+00:00

Gljivične i bakterijske infekcije

Infekcije izazivaju bakterije, virusi, gljivice i paraziti. Po tijeku mogu biti akutne I kronične.

Kod akutnih infekcija BICOM aparat djeluje tako da potiče naš imunosni sustav da se lakše bori s patogenim organizmima i da se poboljša izlučivanje patogenih mikroorganizama i njihovih toksina iz organizma.U kroničnim infekcijama Bicom omogućava detekciju patogena i njihovo izlučivanje kao i izlučivanje njihovih toksina, te na taj način omogućava regeneraciju organa i organskih sustava. Ovo je jedina terapija koja omogućava izlučivanje toksina virusa i bakterija koji su izazvali infekcije tijekom života.

Candida albicans

Bicom apparat nam pomaže da dijagnosticiramo da li je naš organizam opterećen Candidom albicans, gljivicom koja je inače naš normalni stanovnik, ali zbog neadekvatne prehrane (previše šećera, glutena, rafinirane hrane), kao i velike upotrebe lijekova, posebno antibiotika i kortikosteroida dolazi do disbalansa i candida počne izazivati različite tegobe od kroničnog umora, alergija, probavnih smetnji, reumatskih oboljenja,…

   Kontakt

Cebior, obrt za nutricionističko savjetovanje, vl.Vesna Smrček knez

Ivlje 44, 10040 Zagreb

OIB: 59509723422

E: vesna.smrcekknez@gmail.com

T: 091 2363 198

  Usluge

  Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00
Subota 8:00 – 16:00
Nedjelja Ne radimo

  Gdje se nalazimo?

   Kako radi Biorezonanca?

Naši klijenti o nama

Poštovana gospođo Smrček Knez,
Nakon pretrage po internetu u potrazi za kvalitetnim terapeutom biorezonancijom naišla sam na Vaše kontakt podatke. Kao tinejdžerici, ovi tretmani su mi jako pomogli protiv neurodermatitisa. Kod Vas to radimo zajedno s čišćenjem crijeva i tako mi je drago da se moja koža potpuno oporavila. Nakon dva tjedna već sam vidjela poboljšanje i sada, nakon dobrih 2 mjeseca, potpuno sam bez simptoma. Još uvijek moram uzimati crijevne bakterije nekoliko mjeseci, ali sam sretna i zahvalna što mi je koža tako sjajna!
Puno vam hvala!

Ana Babić

Draga Vesna,
U dječjem vrtiću čula sam od jedne odgajateljice da ste pomogli njezinoj djeci sa streptokoknom infekcijom grla. Budući da su se i moja djeca više puta razboljela i nismo mogli izaći iz spirale antibiotika, također sam vas posjetila. Do tada se nisam nikad susrela s takvom terapijom i naziv “ biorezonantna terapija“ mi nije ništa govorio, te sam bila malo skeptična na početku liječenja. Skepticizam je nestao jer su moja djeca već 9 mjeseci (!) bez ijedne infekcije i to me čini vrlo sretnom.
Hvala vam iz srca, sastanci s vama su blaženstvo.
Mnogo toplih pozdrava,

Martina Gabrić

Draga gospođo Smrček Knez,
Kod Vas u tretmanu sam već preko godinu dana, čak je i moj suprug sada redovito kod vas. Vi ste naša prva kontaktna osoba u slučaju bolesti i uvijek smo se kod Vas najbolje savjetovali i terapirali. Ostajemo vam vjerni!
Srdačan pozdrav

Jelena Buzov

Kako vam možemo pomoći?

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite telefonom.