Bolesti pluća

Bolesti pluća2019-02-25T18:26:07+00:00

Bolesti pluća

Iako često ignoriramo simptome poput kašlja ili nedostatka daha, upravo nam ti rani simptomi mogu ukazati na razvoj neke od bolesti pluća. Jednostavniji simptomi poput laganog kašlja mogu prijeći u ozbiljnije poput iskašljavanja krvi.

Pri pojavi prvih simptoma obratite pažnju na svoje zdravlje te se obratite liječniku.
Najčešće plućne bolesti i njihovi simptomi su:
Bronhijalna astma, (lat. asthma bronchiale) je kronična plućna bolest u kojoj dolazi do reverzibilne opstrukcije dišnih puteva zbog upale i hiperreaktivnosti bronhalnog debla. Bronhalna hiperreaktivnost je svojstvo dišnih puteva da pojačano reagiraju na minimalne količine podražaja, koji u zdravih ljudi ne uzrokuju suženje dišnih puteva. Reverzibilnost znači da opstrukcija nije stalna već dolazi i prolazi.
Bolest se javlja u epizodama, izmjenjuju se periodi u kojima nema simptoma astme s periodima akutnih pogoršanja bolesti – napadaj astme. Do napadaja astme dolazi pri pogoršanju upale, kada je osoba izložena iritirajućem čimbeniku iz okoline. Upala u dišnim putevima je stalna, ali kada je niskog intenziteta pacijent nema simptoma, a kada se pojača intenzitet upale javljaju se i simptomi bolesti.

Borezonanca uspješno djeluje na simptome i uzroke upale dišnih puteva, te dovodi organizam u balans.

   Kontakt

Cebior, obrt za nutricionističko savjetovanje, vl.Vesna Smrček knez

Ivlje 44, 10040 Zagreb

OIB: 59509723422

E: vesna.smrcekknez@gmail.com

T: 091 2363 198

  Usluge

  Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00
Subota 8:00 – 16:00
Nedjelja Ne radimo

  Gdje se nalazimo?

   Kako radi Biorezonanca?

Naši klijenti o nama

Poštovana gospođo Smrček Knez,
Nakon pretrage po internetu u potrazi za kvalitetnim terapeutom biorezonancijom naišla sam na Vaše kontakt podatke. Kao tinejdžerici, ovi tretmani su mi jako pomogli protiv neurodermatitisa. Kod Vas to radimo zajedno s čišćenjem crijeva i tako mi je drago da se moja koža potpuno oporavila. Nakon dva tjedna već sam vidjela poboljšanje i sada, nakon dobrih 2 mjeseca, potpuno sam bez simptoma. Još uvijek moram uzimati crijevne bakterije nekoliko mjeseci, ali sam sretna i zahvalna što mi je koža tako sjajna!
Puno vam hvala!

Ana Babić

Draga Vesna,
U dječjem vrtiću čula sam od jedne odgajateljice da ste pomogli njezinoj djeci sa streptokoknom infekcijom grla. Budući da su se i moja djeca više puta razboljela i nismo mogli izaći iz spirale antibiotika, također sam vas posjetila. Do tada se nisam nikad susrela s takvom terapijom i naziv “ biorezonantna terapija“ mi nije ništa govorio, te sam bila malo skeptična na početku liječenja. Skepticizam je nestao jer su moja djeca već 9 mjeseci (!) bez ijedne infekcije i to me čini vrlo sretnom.
Hvala vam iz srca, sastanci s vama su blaženstvo.
Mnogo toplih pozdrava,

Martina Gabrić

Draga gospođo Smrček Knez,
Kod Vas u tretmanu sam već preko godinu dana, čak je i moj suprug sada redovito kod vas. Vi ste naša prva kontaktna osoba u slučaju bolesti i uvijek smo se kod Vas najbolje savjetovali i terapirali. Ostajemo vam vjerni!
Srdačan pozdrav

Jelena Buzov

Kako vam možemo pomoći?

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite telefonom.