Biorezonancija tretmani u Zagrebu
Biorezonancijska metoda

Proces biorezonancijske terapije

Biorezonanca - Dijagnoza

Posebnim bezbolnim testiranjem terapeut otkriva postoji li kod Vas intolerancija na neke tvari, jesu li određeni organi oslabljeni, imaju li neki toksini negativno djelovanje na tijelo itd. Tako se u mnogim slučajevima može brzo otkriti često prikriveni uzrok zdravstvenih problema.

Biorezonanca -Terapija

Uz pomoć dijagnoze terapeutu postaje jasno koja opterećenja vaš organizam najslabije podnosi, i takva opterećenja potrebno je ukloniti. U većini slučajeva izrađuje se individualni plan terapije i dogovaraju prateće mjere i postupci. Prilikom tretmana BICOM aparatom na pacijenta u opuštenom sjedećem ili ležećem položaju postavljaju se elektrode. Jedan tretman prosječno traje 5-30 minuta. Terapija se doživljava kao ugodna i potpuno je bezbolna. Cilj je terapije da se umanje svi utjecaji koji izazivaju bolest i tako ponovno aktiviraju vlastite obrambene snage. Broj tretmana ovisi o različitim čimbenicima. Molimo Vas da informirate svog terapeuta o svim promjenama koje osjećate.

Biorezonanca - Troškovi terapije

Vaš će Vas terapeut informirati o tome koliko će Vam otprilike biti potrebno terapija i koliko stoji jedna terapija.

Što možete učiniti kako biste uspješno podržali svoju biorezonancijsku terapiju?

Molimo Vas da tijekom terapije ne konzumirate svinjsko meso niti kobasice, jer time opterećujete svoj limfni sustav. Između ostalog, izbjegavajte šećer koliko god je to moguće. Šećer škodi vašoj crijevnoj flori i stvara povoljne uvjete za razvoj mnogih bolesti povezanih s crijevima. Tijekom tretmana pijte mnogo blago mineralne vode (1,5-2 litre dnevno). Samo blago mineralna voda može izlučiti terapijom oslobođene štetne tvari, te je stoga idealno piće za detoksikaciju. Šest sati prije i poslije terapije ne biste trebali piti kavu i alkohol. Umor nakon terapije, osjećaj topline ili hladnoće ili lagano znojenje reakcije su na terapiju i u većini slučajeva nestaju nakon kraćeg vremena.

Sve ostale informacije zatražite direktno u našem centru od terapeuta.