Biorezonancija tretmani u Zagrebu
Biorezonancijska metoda

Biorezonanca

Što je biorezonancijska metoda?

Jeste li se ikada upitali zašto usprkos velikom blagostanju i znatnom napretku znanosti sve veći broj ljudi pati od kroničnih oboljenja, bez obzira na dob?

Biorezonanca spada u područje energetske medicine. To je neinvazivna, dijagnostičko-terapeutska metoda koja analizira i upotrebljava elektromagnetne frekvencije prikupljene iz tijela. Zbog napretka tehnologije valnim funkcijama postalo je moguće opisati trenutna stanja pojedinih sustava, uključujući njihovu energiju, impuls, titranje odnosno gibanje. Svaka tvar, osim svoje kemijske strukture ima i svoju fizikalnu informaciju u obliku elektromagnetnog zračenja određene valne duljine i frekvencije.

Terapija biorezonancom
Terapija biorezonancom

Osnova djelovanja biorezonance temelji se na činjenici da sve stanice, tkiva i organi unutar našeg tijela imaju svoje specifične elektomagnetne frekvencije pomoću kojih međusobno komuniciraju i utječu jedni na druge. 

Sve ono što unosimo u organizam – hrana, pesticidi, teški metali kao i patogeni organizmi kojima je tijelo izloženo – bakterije, virusi, gljivice, paraziti, imaju svoje specifične frekvencije koje mogu utjecati na naš organizam, poremetiti harmoničnu komunikaciju između stanica i protok energije u tijelu. Ukoliko tijelo ne može kompenzirati negativne utjecaje i ponovno uspostaviti ravnotežu, dolazi do pojave bolesti. 

Biorezonancija pomaže našem organizmu da se vrati u stanje ravnoteže na nivou stanice, te svi naši organi počinju funkcionirati optimalno, što dovodi do ravnoteže organizma, a time i do zdravlja.